Minyak buah keras untuk rambut gugur

Lepas 4 bulan bersalin rambut gugur dengan jayanya ?.Hampir 3 minggu dah sapu minyak buah keras ni untuk anak rambut tumbuh. siapa pernah cuba ? berapa lama ya masa diambil untuk rambut tumbuh balik ?

Minyak buah keras untuk rambut gugur
1 Balas

Saya cukur seluruh rambut anak. Bakar buah keras sampai keluar minyak. Campur sikit dengan minyak zaitun. Then, lepas mandi sapu kepala anak. Alhamdulillah, cantik lembut je tumbuh rambut baru. Cuma rambut anak saya jenis lambat tumbuh. Ambil masa 3 bulan jugak nak lebat balik.

4y ago

My pleasure. Semoga success!