Darah apa?

Lendir campur darah keluar bila kencing. Assalamualaikum semua, 14/12 haritu sy check kesuburan alhamdulillah double line, so malam tu on. Tadi petang 19/12 sy kencing dan bila nak cuci sy rasa mcm ada lendir dan bila tarik dia puts, cpt2 sy ltk atas tisu. So sy nak tanya, adakah ni tanda penempelan sdg berlaku?sblm ni sy dah 2x keguguran. Last gugur bulan 1 tahun ni. ##pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

Darah apa?
12 Balas

kalau tgok pd warna. sy pon pernah cmni mse preggy ank no.2. tgok kuantiti drh. klo kluar sikit mcm kt tisu je. tu penempelan. dan kluar tempoh sehari. 1 pad pon xsmpai drh tu. lekat2 warna dkt spender je. klo kluar brhari2 makin bnyak tu mgkin keguguran. tu pngalaman sy lah.

5mo ago

Awal bln aritu sy dh period sis

try chck upt dik..kalau ada rezki Alhamdulillah.. tak pyh guna opk..kalau mcm dh konpem positif still ada spotting better g klnik pakar wanita jumpa doc..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Tunggu lewat period pastu check UPT. takde alat nak konfemkan penempelan. Setiap orang lain penampakan penempelan tu. Ada yg dot2. Ada yg takde apa2 tanda

Erm tak psti. Awal sangat kalau nak check upt pun sbb opk pun postive on 14/12 kan. Just monitor je dlm seminggu dua ni

klu ikut kiraan sy awk baru dpo4,rasa mcm awal sgt je lagi..cuba cek upt,klu -ve spotting hormon la tu,darah istihadhah

5mo ago

betul tu. 4 dpo terlalu awal untuk penempelan. penempelan paling awal 6 dpo. most probably cuma intermenstrual spotting. tapi boleh cuba test UPT.

huhu x pasti.. sbb spanjg sye preggy/lps ovulation memg xde pape pendarahan/discharge warna mcm nie..

kesimpulqnnya, ni bkn darah spotting sbb opk pun negative. n terlalu awal nk check

boleh try cek upt. semoga Allah kurniakan rezeki zuriat kali ni...aaamiin

saya tengah lalui mcm awak sis.

Minta tolong set gambar ke NSFW ya.

5mo ago

Mengganggu kan? Kite dok hide2, nnt keluar balik. Bukan sume org nk tgk. Tlg la ade common sense.