Darah apa?

Lendir campur darah keluar bila kencing. Assalamualaikum semua, 14/12 haritu sy check kesuburan alhamdulillah double line, so malam tu on. Tadi petang 19/12 sy kencing dan bila nak cuci sy rasa mcm ada lendir dan bila tarik dia puts, cpt2 sy ltk atas tisu. So sy nak tanya, adakah ni tanda penempelan sdg berlaku?sblm ni sy dah 2x keguguran. Last gugur bulan 1 tahun ni. ##pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

Darah apa?
12 Balas

Tunggu lewat period pastu check UPT. takde alat nak konfemkan penempelan. Setiap orang lain penampakan penempelan tu. Ada yg dot2. Ada yg takde apa2 tanda