muntah muntah

lemah nyer bdn lps muntah.... humm.. mcm rasa gastrik... ada x mummy mcm sy?? sy 12minggu

1 Balas

Saya dari anak 1st dulu macam tu puan. Masa 1st trimester siap unpaid leave sebulan sebab tak larat tak boleh bangun😂 Pregnant yang 2nd ni sampai sekarang dah 21w pun masih muntah lagi. Memang lembik betul rasa. Kalau lemah sangat puan boleh ke klinik. Biasanya Dr akan bekalkan air garam ORS. Semoga dipermudahkan urusan puan😊

3y ago

alhamdulillah sy da ke KK doktor bg yg ubt putih pekat mcm gaviscon