Kerap pening kepala semasa berpuasa. Normal ke? 14w++

Lately sy kerap rasa kepala berpusing2.. kadang sampaai rasa nak muntah. rehat dan baring tetap rasa berpusing kepala. semasa berpuasa. ambil masa untuk ok balik.. adakah ni normal fasa 14-15w, ataupun tanda sy dehidrasi @ hipotensi? disebabkan sy berpuasa... and bila ni terjadi perlu tak sy berbuka puasa. ada tak mommies pernah lalui yg serupa? #ingintahu #3rdpregnancy

12 Balas

alhamdulillah. saya dapat puasa dari awal smpai hari ni. mungkin terpulang pada badan masing2. saya dah 26w. setiap kali sahur saya akan cakap kat baby. kte same2 puasa. dan belajar sabar. alhamdulillahh. baby waktu nak berbuka pun aktif lagi. 😅 tapi ape2 pun . kene saranan dokter juga. depend kepada kesihatan ibu dan baby. even mcm tu pun. saya standby je. kalau betul2 rase tak sedap badan. saya akan berbuka. 🤗