Kerap pening kepala semasa berpuasa. Normal ke? 14w++

Lately sy kerap rasa kepala berpusing2.. kadang sampaai rasa nak muntah. rehat dan baring tetap rasa berpusing kepala. semasa berpuasa. ambil masa untuk ok balik.. adakah ni normal fasa 14-15w, ataupun tanda sy dehidrasi @ hipotensi? disebabkan sy berpuasa... and bila ni terjadi perlu tak sy berbuka puasa. ada tak mommies pernah lalui yg serupa? #ingintahu #3rdpregnancy

12 Balas

Saya pernah tnya doktor yg rawat Saya sepnjang kandungan ni..boleh ke berpuasa?doktor bgtau x digalakkan berpuasa jika rase baby mengeras atau x gerak2 atau ibu rase nak pitam...kalo x effect pada baby mgkin effect pada ibu...