Time pregnant Ada masalah tengok crita Horor hantu ?

Lately ni suami saya time nak tido suka sangat tengok cerita hantu .. kat youtube horor channel SG pendek tu . If saya curi tgok n mendengar dia terkejut buat aku sekali terkejut . Saya datangnya emosi . Persoalanya bila saya emosi , suami saya tarik muka . Kat sini siapa patut paham siapa? Jujur saya lemah . Sbb sebelum kahwin saya penah alami kena gangguan berubat cara islam makan masa nak baik pulihkan . Bukan suami saya tak tahu crita masalah saya sblum ni pernah bergini .. saya bole layan crita horor tapi skrg ni saya tgh pragnant buat saya makin takut emosi .. apa patut saya buat suami saya begini nak tarik muka n merajuk ? Isteri kena mengalah ke ? Memujuk .. 😌#pleasehelp

2 Balas

Bincang dgn suami. Jgn terus marah marah ke emosi. Klu suami mmg nk tgk, sesekali awk mengalah la duduk tmpt lain layan apa yg awk nk tgk. Tkpun bergilir klu suami nk tgk cerita horror suruh dia duduk kt ruang tamu ke, tgk pakai earphone ke. Benda mudah ni bincang je antara suami isteri. Jgn la merajuk tetiba. Biasa lah dh berkahwin kena ada tolak ansur.

Mungkin sis perlu berhenti tengok cerita hantu. Sis tengok benda lain yg menyeronokkan.