13 minggu kehamilan

Lately ni salalu sgt suka mkan mcD dgn junck food....makan nasi kadang muntah je....bahaya X ye???##bantusharing

6 Balas

Saya fast-food lagsung x bleh pandang..bau apatah lagi makan...tapi kalau nasi..sambal belacan perah limau ikan goreng alhamdullilah beselera...😁

hai,kita samala..saya lalu makan fastfood je..tak lalu makan benda lain..risau sebenarnya..tapi nak buat macam mana dah tu je bole makan..huhuhu..

Mkn jela selagi tk memudaratkan. Kalau tkbole mkn nasi mkn mknan lain yg ada khasiat sprti buah & sayur 💁🏻‍♀️

tak juga. yg bahaya tu klu muntah then tak lalu mkn lagi. klu sy mkn je mna yg lalu tekak.

Tak bahaya tapi boleh naik berat badan, sangkut darah tinggi atau kencing manis😅

sama. nasik xleh,western leh plk. blh mkn tp kurang khasiat,tp dh tu lalu 😅