Produk apa sesuai utk ibu hamil

Lately ni naik jerawat n jeragat kt muka,x hilang..saya tahu ini mngkin hormon ibu mengandung..korg guna produk apa utk pnjagaan kulit muka??

20 Balas

Saya pakai Safi Rania gold.tpi takut pakai selalu..takut xbagus untuk ibu mengandung

Pkai pencuci muka aloe vera je.. klau naik jerawat sy pakai gel jerawat tu..

sy guna sabun beras je 😂 suka guna sabun sbb rasa bersih ja tak melekit

pki pencuci dan serum je...sb mmg hormon mngndung mke pnuh jerawat

X pakai produk apa2 pun ambil air wudhu' je

sy guna produk drugstore je sis

sya pakai Mary Kay

Pakai sabun mandi sje

sy vsl user dari dulu 😁

4y ago

Masa pregnant pun sis pakai ke?

Sy pkai mary kay