Share pencuci muka dan pelembap

Assalamualaikum ibu2 semua..boleh share x pencuci muka n pelembap yg sesuai n selamat digunakan utk ibu mengandung?

2 Balas

Sy pakai cosmoderm Utk pencuci & serum vit c. Yg lain nutox. Masa tau preggy tu gigih Google takut xleh guna. Nasib dua2 tu preggy mom boleh pakai. Kalau sis was2 boleh masuk lam an Web Rasmi product yg sis nak guna tu, biasanya dorang akan bgtau detail samada boleh guna time preggy or tak.

2y ago

cosmoderm warna apa sis?muka sy ni jenis berjerawat..skrg ni xguna apa2..gatal sgt..

wsalam, saya pakai je apa yg selalu pakai sebelum pregnant , 😅 .

2y ago

sy xpakai yg pencuci muka sbm pregnant sbb ada bahan yg xsesuai utk ibu mengandung..