Jerawatttt

Hi Mommies ... nk tny apa ek ubat jerawat yg sesuai utk ibu mengandung .. sejak pregnant ni byk btl jerawat kt muka kt badan ... ms x preggy elok je .. pastu ketiak makin gelap 😭

5 Balas

Mmg xde ubat sis.. Sy dulu masa preggy habis badan especially belakang kena jerawat. Ketiak pun hitam.. Sedangkan before preggy, jerawat bila nak pwriod jer.. Normal tu sebab perubahan hormon. Lepas beranak nanti, slowly dia back to normal.

saya pon mgndg ank prtma leher ketiak plipat² hitam jrwt pon ad mkp jd xlawa kulit kusm kring mcm mna tah dgn naik isi lebih ..lps bslin hilg smua tu ..

sy sama gak ... dekat dahi dgn pipi.. letih gak nak jaga.. kadg² tu malas nk sapu krim dah.. guna powder je 😅

normal tu sis.. nanti lepas bsalin bole hilang sendiri

rujuk doc sis