Rasa pedih semasa kencing

Hi. Lately ni mcm kerap rasa pedih ngilu masa kencing . Tapi takde pula keluar darah ke lendir. Kencing pun agak kuning pekat. Now dah 37week 3days.

2 Balas

Nanti sis checkup, bagi tahu dgn nurse sis, takut Kena kencing kotor.

kena bg tau nurse..itu tanda² kencing kotor..takut effect pada baby..

3d ago

yup.. kencing kotor detect waktu urine test..saya baru kena.. kencing kotor n protein tinggi dlm urine. doktor tanya time kencing sakit @ tak..kalau sakit tu bahaya untuk baby..n doktor suruh saya minum ubat untuk bersihkan urine.