Assalam. Sape pernah alami puting berbau masam ketika hamil trimester kedua? Apa puncanya..

Lately masuk trimester kedua perasan puting berbau masam..cairan memang xde tp berbau masam sekitar puting..adakah sebb perubahan hormon atau apa? Ada sesiapa pernah alami? Hamil anak ketiga dan ini rasenye first time ade pengalaman mcm ni..

1 Balas

mungkin sbb aerola bertukar warna, jadi ada kulit2 mati sekitarnya. kena bersihkan secara gentle di aerola dan puting. Guna kain ke guna berus ultra soft ke.. jngn letak sabun. saya sapu minyak kelapa dara .