Ganti Puasa

Last year msa bulan puasa sy xmmpu nk puasa penuh dsebab kan baby langsung x bgerak sbb sy puasa wlupn sy da mkn mse sahur.. Skrg saya mcuba ganti puasa tp malangnya bila saya xmakan air susu badan drop and kdg2 lgsg xde air.. Bole x bg cdgan spya sy bole puasa dlm msa yg sama air susu msih mcukupi utk baby.. Baby bru 6 bulan..

4 Balas

Blh byr fidyah.. sy dulu masa ank no 2 kena insulin.. bila time anak no 3 mmg x blh puasa, asyik hypo.. try gnti pun sama jgk, separuh hari jew