Scan 9 weeks kantung kosong je

Last week sy g scan iktkn kiraan 9 weeks tp nmpk kantung kosong je 😔 doc suruh repeat scan lg 2 weeks.. doc kate mybe missed miscarriage or early pregnancy.. doc check size kantung tu dlm 7 weeks.. start mgu ni sy da loya muntah2.. before ni xde pn mcm ni.. adakah bby sy msh ada cuma x nmpk lg hr tu? #pregnancy #First_time_mom

4 Balas

sama sy..ikot dh 9@10 week juga..tapi dh 2 kali scan..hanya nmpk kantung sahajaa. .doc pon kata yg sama😥