Another checkup.. during RMO

Last tuesday (7/4/20) @10am, checkup for 15weeks at KK.. HB makin turun. Just hit border (11). Berat badan plak xnaik. Maintain je from previous checkup. 49kg. Sedih & down giler. ? Dalam hati & kepala dh serabut kalo2 anak dlm pewot xsihat secukupnya. ? Tapi, tu lah.. Actually its expected that way. Sebab lately since my husband accident, every single things i handle sendiri. Dari makan, pakai & tdo sendiri smp la ke husband & both kids.. Extra penat. Extra struggle. Makan tdo pon mmg xteratur. ? What to do.. Thats what i've to do. Tabah je la. From now on, need to put extra care for myself too.. ? Semoga Allah permudahkan urusan2 hamba mu ini.. Aamiin..

1 Balas

In Shaa allah.. Ada hikmah disebalik ujian. Sabar ya puan. Kalau hb makin turun better tukar lah ubat kepada obimin or meltofer. Tapi kena refer pada Dr la. Pasal Berar badan Kita yg tgh pregnant ni makin lama makin naik nanti tu. Janji baby Dalam kandungan membesar dengan sihat.