Awal Kehamilan anak pertama

Last period bulan 1 check double line 16.03.2023 positif jadi mau jumpa doctr mau scan tpi tidak nampak lagi sbb masih kecil docter kata suru dtg 10.04 scan balik tapi risau la juga sbb tiada alahan apa² dan kram bawa perut tu jarang suda ... dan mau tnya bila perut mula membesar ya doc????? Risau la juga anak pertama penantian selama 5thn kawin 🤧

Awal
Kehamilan anak pertama
15 Balas

Thanyou semua alhamdulillah dri jawapan ibu² semua lega rasa nya mudamudhn semoga semua nya baik² saja 😘

sis sya scanning pun dlm 7w ke atas..

cari klinik yg ada tvs. lbih clear

scan 8w keatas