hello mama, mau tanya kalau ada spotting darah mau 3 hari suda itu normal ka?

hari ini suda check, tanya dr pasal itu dan bila scan, scan tida jelas kantung dia. last week scan bole nampak trus, this time tida jelas. preggy 8 weeks 5days #bantusharing #firstbaby

1 Balas

spotting ketika hamil x normal mummy. elok terus jumpe doc ye.

2y ago

die cucuk pakai muncung itik. sbb, time tu sy dh 30w, die tgok jalan, n mane dtgnye darah tu. kalau dlm trim 1 maybe die bagi ubat