Brown spotting before my period

My last period is 1/2.. ikutkan 2/3 baru date untuk next period.. Tapi hari ni dah second day ada brown spotting sikit sgt..on off.. No crampp .. cuma lenguh betis sikit je.. Why ye?? Or mmg mcm tu.. kalau nak dekat period date..

2 Balas

mgkin jg anda sedang mengalami implantasi iaitu penanaman benih dalam rahim..sbb tu ada pendarahan sikit..masa anak keempat pn saya macam tu,sya x tahu jg sy mngandung,slpas kena admit sbb demam panas bru sya thu sy mngandung sbb kena upt,kalau nk btl2 sure cb la cek..😊😊