boy or girl

last month scan dkt klinik swasta dktor ckp mcm boy,sbb time tu usia kandung bru jerr 5 month,dktr ckp bln 1 scan skli lg,so next month 26week dh boleh tahu ke jantina bby?xsbr lh rsa,ada yg dh prepair brg bby x? dan 4/1/21 skli lg minum air gula 😔 #firstbaby

2 Balas

sya scan kndgan 25 mnggu girl..pastu baru nie scan 28 mnggu 5D pnya nmpak jelas boy pulak..barang bby girl 80% dah beli smua pink..

16 week already can confirm the gender. if cannot confirm you can visit sonovision Malaysia for 5D.