masalah kencing kotor

last checkup hari tu doc kata saya ada kencing kotor & masalah tu punca dari keputihan (ada gatal kadang2) . doc bagi ubat antifungal dalam masa 2minggu okay je keputihan sikit, start minggu keempat keputihan ada balik tapi tak gatal pun & masalah kencing kotor still tak hilang #firstmom

13 Balas

saya first pregnancy pun kena kencing kotor dapat ubat jugak., tiap kali check mesti ada . sampai tahap pergi check buah pinggang dekat hospital tapi tak ada apa2 masalah . pregnancy kedua pun sama , tapi sebab dah ada rekod sblm tu. jadi tak ada masalah. cuma doc pesan minum masak banyak2. besoj nak ke klinik tu pastikan minum air masak banyak dan kencing dgn kerap.