Berat naik mendadak..

Last 2 week check berat 86.5kg.. then td pagi checkup naik jadi 88kg.. tp makan tidak lalu pon selera..

2 Balas

sama sis, last week monday saya 72kg, tadi g klinik dah 74kg. selang seminggu je naik 2kg, padahal selera x berapa nak ada

5y ago

kann.. tu pun doktor kat klinik dh kalut minta 2 kali seminggu pergi cek klinik utk cek hb la apa laa..

Sama saya . Naik 3kg . Mnom air gula . Tp ok je . Mkn xde la beria ape pn . Hb low . Pelik2 . 😅.

5y ago

Xpasti la kenapa . Mgkin pola mkn x mnentu pn ye kot . Ntah la . Tp lately ni sy mmg kuat mkn nasi . Kot nasi pnca x tau la