alahan teruk

lapar dari pagi tk makan apa2. masuk je mulut muntah balik. semua makanan tkde selera. pikir pasal makanan pun rase nk muntah. badan tk larat sgt dh sbb tk makan. bg idea makanan ap yg boleh masuk tekak ni. nk masak pun dh tk larat. muntah je dri td ??

1 Balas

Cari apa2 yg boleh masuk jgk....jgn biar perut kosong...roti ke..minum nestum pon ok jgk...biskut ke....ape2 je asalkan alas sket perut puan😊

4y ago

aah bru je makan siang td. roti cicah air milo. tp ni nk termuntahkan balik. hihi sabar jelah. 🙂