1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

Salah Rasa Rela Vila Resah Visa Murka Luka Muka Era Ika Isa Hak

Rela salah kesal keluhan khamis hamis resah marah visa kira silau mari

elak asah risau salah rasa masa hirau sauh kuah rela hala usah maka

Salah Risau Resah Elak Rahsia Malu Hasil Rasa Kalah Visa Kasar Sila

rela laksa rasa kasih Mari elak kasih visa ular rahsia Salah asia

Resah Rasa Elak kelas sah rela malas viu kalah visel arah haram

elak resah mahu mahir kalah kalis visa malas malah merak merak

RESAH HAUS VISA RISAU MERAH MERAK KERAS SIAK ELAK RIMAS EMAS

kelas.hasil.masa.resah.rela.kira.maki.elak.rasa.laki.kari.

risau,halus,kalah,laksa,hasil,harus,serlah,lauk,mekar,laku