2nd trimester... alhamduliilah

Lama da singgah sini.. ape khabar momy2 gorjes... 21week da ni.. bby pon da gerak. Baru pas checkup .. sbln naik 500gram je.. bukak buku 69kg . Last month 73kg.. latest checkup 73.5kg.. 🤔🤔

1 Balas

Lebihkan makanan protien mcm ayam, ikan, telur, tauhu, daging, kalau suka cheese, boleh makan cheese slice .. Makan oats, minum susu full cream, makan avacado, pisang, kurma dan sedikit coklat kegemaran.. Minum milo pun boleh tambahkan berat badan. Tapi jangan selalu minum Milo pula takut baby besar.. Huhu