40weeks (EDD 27/3/2021)

Lagi berapa minit je genap 40minggu. Baby takbg tanda nak keluar. Ada mengeras tp biasa2 je kot baby still gerak cuma slow sikit. Dah rasa berdenyut dkt bahagian punggung mcm baby nak turun & sakit belakang jgk tp perut masih tinggi. Ada yg pengalaman bersalin mcm saya ? Apa patut buat skrg? tunggu dlu atau terus ke hospital😓 #SECONDBABY #2ndPregnancy #babygirl

1 Balas

overdue x dlu puan, sya ank ke2 pompan jga, overdue 11hri😅 maaf ya kalo soaln da lma☺️