Makanan baby 6bulan

Lagi berapa hari anak saya nak masuk 6bulan. Hari pertama memang hanya bagi bubur kosong je ke? Bila boleh campur sayur @ bahan lain ea? #bantusharing #firstbaby

4 Balas

hi mommy. kalau ada ig atau fb boleh follow happy baby foods malaysia. banyak tip dan resepi kat sana

lepas dia da bole terima bubur kosong..bole tambah bahan2 lain dlm kuantiti sedikit

lau momy nak cuba baby food IZZLY bolwh wasap sy www.wasap.my/60129876070

Ni contoh amik dlm fb happy baby food malaysia