Kongsi pengalaman

Lagi 2 minggu ada scan , nak tau gender apa. Baby dah 37 w sekarang. Taktahu lah sempat ke tidak. Ada tips tak nak bagi bby kangkang ke apa waktu scan tu. Hahaha

2 Balas

Kenapa lewat sangat scan sis.. Hr tu Sonographer sy kata 30weeks mcm tu time yg sesuai utk scan tahu gender sbb baby belum padat.. Masa tu sy buat scan 5D..semoga baby sis nk tunjukkan gender die.. Pastikan bladder sis penuh masa scan tu utk gambar yg lebih jelas.. Minum banyak2 ye.. Pastu minum air sejuk utk bangunkn baby bagi baby aktif

5mo ago

ok faham, tq 24 ni scan .. due 1/2 huhu

37w dh padat sgt. kaki for sure dh berlipat. for me klu susah nmpk its girl tp wallahualam

5mo ago

sy plk trbalik yg lki ssh nmpk yg girl sng nmpk