Gender scan

Boleh share tak bilaa paling awal mommy semuaa tau gender bby 🤭 Btw sy 17week . 2/11 ada scan harap dapat tau gender bby 😁 #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu

2 Balas

Sy nampak gender baby seawal 15w tp ni nampak sendiri. 16w scan semula sbb ada monthly check up then doktor confirmkan jantina hehe

3y ago

Dr yg scan nmpk boy insyaAllah. Yup klu boy sng sikit nmpk, yg girl tricky sikit..

In shaa Allah boleh nampak. Sebelum tu minum air manis yg sejuk 😁

3y ago

Heee inshallah , harap sangat dapat tau gender . Tak sabar rasa