Counting days ❤️

Lagi 10 hari je ni tapi baby macam taknak kluar je 🤭 best sangat ya duduk dalam perut mamanya😂 Mommies semua tlong doakan smoga dpermudahkan proses bersalin saya nanti. Nervous ada, takut pun ada 🥺 #1stbabby

Counting days ❤️
32 Balas

aamiin moga dipermudahkan. cuba buat squat smbil pgang tiang.. bantu bukakan bukaan rahim. sy advice sepupu pmpuan laki sy buat mcm tu, esok2 dia dah melahirkan..tapi ceaser.. sbb baby nya berat gemilang😍

sama la lg 10 hari je tp sakit mcm contraction palsu skjp2 je xkerap pun maybe minggu depan dia kuar kot😂.. dia test2 kt pintu rahim ni.. semoga dipermudahkan

Sama kita sis.. Baby rilek sangat. Tapi hari ni adalah rasa dia menyondol dgn lebih kerap tu. Saya pun first baby jadi tak tahu camne rasa nak bebetul bersalin tu 😂

4y ago

Kan hihihi smoga dpermudahkan semuanyaa

sy lg 6 hri..first baby gak..semua rase ade..tak sabar nk tgk baby..tp takut nk bersalin pn ada..moga sama sama dipermudahkan urusan semha..

Sama laa kita sis. Anak first jugak. Tp daa start rasa sakit contraction menitik jugak airmata . Tggu turun darah je ni 🥺

wahhh bestnyaaaa. semoga urusan dipermudahkan. rindu nak mrngandung lagi, rindu nak kalut2 bersalin hahahaha 😂 moment xboleh lupa la

itula.. baby best lagi ni kat dalam.. sy 39w6d hari ni.. doa kan sy juga.. dipermudahkan semuanya.. esok serah diri dah 🤧🤧

4y ago

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis

Semoga dipermudahkan yahh☺️ sme lah.. lg 10hari jgk..jz rse sakit kdg2 jer..myb hint dlu😅

sy pon da 38w2d tp checkup bby xmsuk laluan lg.. syok lg dok berjoget lam perut mama..

doakan saya juga yaa,38w ary ni,baby masih syok dlam perut maminya🤣 ... #AnakFirst 😊

4y ago

Amen... Terima kasih 😊