35 week kurang gerak

kurang gerak memang kena g hspital juga ye? scan klinik tak bole ke mami2 sekalian tolong jawapp 😓

4 Balas

kalau dlm masa 12j cukup 10x gerakan, supposedly takda masalah. jika tak cukup/tak bergerak lgsg dlm masa 2 jam, sila ke emergency segera

Yup sebab hospital fasiliti lengkap. Kalau sekadar scan klinik basic je. Ni pendapat saya la.

pendapat sy..baik p hospital terus..sebb lau klinik lau ada risiko depa hntr hospital jugak

Kalau ada rasa something wrong better pergi check