Alahan Teruk

Kulit muka sy kering dan mengelupas. First pregnancy. Bukan tu je, sy takde selera mkn. Mkn muntah dan kdg2 sy muntah colour kuning bila takde mknan nk buang dh. Bru masuk 7 minggu. Today, sy dh start cirit birit skali dgn mengelupas kulit muka. Normal ke? Dan ada tips ke nk kurangkan alahan sy nie?

3 Balas

teruknye alahan awak..sy pun 7mggu 6hari jugak ni..x de alahan..perut jela cramp..skt pggng mcm nenek kebayan 😅..smoga baik² je utk kita smua smpai due thn dpn..

1y ago

alahan ikut genetik.. lain orang lain badan..