MOISTURIZER YANG SESUAI?

Kulit muka sekarang makin kusam dan kering. Tak tahu nak pakai apa tambah2 sekarang tengah pregnant. Nak guna product macam-macam tak berani aihh. Ada ke ibu-ibu yang tahu apa product yang sesuai dan selamat untuk kita yg tengah pegnen ni nak melembapkan kulit? Tak putih xpe. Janji lembap je. Share share please ? malu bila g check up doc sendiri yang tegur, 'makin tak berseri awak' ??

26 Balas

Mungkin boleh try multipurpose moisturiser cream bee venom by nafura. Saya tgk kakak ipar saya pakai, elok flawless. Produk asal Korea.