Krim Ruam

Krim Apa Yang Mama Mama Semua Pakai Untuk Bayi 4 Bulan Yang Mengalami Ruam Pada Punggung?

10 Balas

saya guna Candacort Cream. tapi sebelum apply tu saya apply Eucerin Acute Care cream. ni doc yg bagi. kalau ada luka saya guna Murozin ointment. kdg tak sampai sehari dah baik.

Try drapolene .. sy tngok anak sdare pakai. Sy xbranak lagi, tapi dah standby drapolene 😂 beli dkat farmasi.

nappy cream beli kat farmasi. bole try mcm mcm. sbb lain baby lain penerimaan

Bepanthen sis. Sudocream pun ok tapi ikut keserasian anak. Kene tey an error

cuba sapu tepung kanji.

Daily lotion baby cetaphil

Sebamed nappy cream

Sy guna bepathen cream

4y ago

Memang..saya dh try 3 crem baru anak serasi dgn bepanthen

Nappy pureen

Sudocream