Nak tanye boleh?

Kos untuk bersalin di hospital kerajaan bpe ye? Nak asingkan duit ?? terima kasih ?

2 Balas

brgntg pd kelahiran sis . klau biase normal n kne thn wad dlm 2 3ari je dlm 30 40cmtu la hrge murh . tpi klau czer . bby kne thn NICU lame ke ad risiko pd bby atau sis ke kne stnby gak dlm 500 . mahal tang czer tu 150 . lps tu on antibiotik tu yg mahal . sbb jenis suntik . tpi mudh mudhn xd la ye . sy bgtau je sbb sy dlu ank prtama xd msala . tpi ujian Allah org kata xbole nk ngelak . sy trkne denggi plak tibe2 mse 9bln 4ari tu . xpsl abis dlm 800jugk suami sy . tu trmsok kos mkn minum sy yg d beli kt luar hos n brg2 brg yg d perlukn dlm nicu serta pam susu letrik . brg bby tu pampers n tisu basah bby . bby kne thn NICU 1bln . sy plak kne thn 10ari .

5y ago

ye same same

Murah ja, standard bersalin normal + wad semalam lebih kurang RM30.