Kos Bersalin Kat PPUM

Kos bersalin kat PPUM berapa ye? Sbb sye dlm budget 2K cam tu. Risau juga tengok video ada org cakap dlm RM8000 lebih.

1 Balas

PPUM ada dua dear. 1 half semi gov 1 lagi fully private. Fully private of course akan more than 8k. Baru cost labor, tak termasuk kalau tiba2 emergency cezer. And belum termasuk cost untuk baby in case kalau baby ada apa2 complication. Semi gov my friend pernah spend 2-3k macamtu

12mo ago

Saya follow up kat Semi Gov. Klau dlm 3K still okay. Terima kasih 🥰