Pedih ulu hati

Hi korg.. Sy da peggy masuk 6 bulan stgh tbe mggu ke 26..kesahnye mggu ke 20 doc on calcium.. Tp sy notice skang ni kerap betul pedih ulu hati.. Memula sy ingat kot la ubat cair darah.. Tp bila pikir2 sblm ni makan xde laa teruk cmtu.. And baru teringat yg sy da start makan kalsium.. Adekah tu punca sy dok pedih ulu hati? Kalo x makan kaki cramp lak memalam.. Lupe nk tnye doc.. So nak tnye ade yg mcm sy ke??

4 Balas

ubat cair darah sb kan pedih ulu hati . nati beritahu docter. docter akn tukar ubat puan .. sma kes mcm sy ...