MAKAN KELUAR BALIK MAKANAN TAK DIGEST

Korg pernah tak makn tp lepas kenyang tu terase mual on the spot dlm beberapa saat ja terus muntah habis keluar balik mknan korg mkn td Kenapa ya 27weeks 1day mcm tak leh terima makanan langsung pdhl tak mual

2 Balas

Perut kena tekan sbb baby makin besar. Sy pun dah 7 bulan ni tak mual ke pape, just selera mcm kurang sikit. So makan pun sikit2 je. Tapi dessert/ice cream laju pulak seleranya😂 so makan sikit2 bagi foods turun utk digest dulu.

sama jugak kalau sy kenyang, perut rasa penuh je pastu muntah 😂kena makan sikit sikit kot