Dah sedia barang ke

Hi korang yang tunggu nak bersalin je tu, korang dah beli ke pampers sz s kat baby? Ke masih terlalu awal nak beli pampers sz s? Sebab yang newborn punya saya dah beli. #ingintahu #firstbaby #bantusharing

16 Balas

Sye haritu beli nb dulu 1 pack, lepas seminggu beli lagi 2 pack nb untuk sebulan 😂 Lepas pantang terus tukar s dah

depends.. mcm anak sye lahir pun x smpi 3 kg.. lme jgak pki pmpers NB.. sempat 3 pack klu x silap..

Baby saya bulan 1 saja pakai newborn size. Bulan 2 dah 4kg, pakai S size dah.

Saya beli NB and size S juga ade juga terselit beli size M skali🤣

ank sye pkai kjap je size nb. lps sbulan pkai size s trus.

sy beli saiz nb dan saiz s sekaligus. buat backup