buka buku pink

korang yang baru buka buku pink,apa sayarat die ye skrg? kena buat appointment dulu ke tak. mesej dekat nurse kelmarin hari ni tak berbalas lagi. ikutkan delay period dah seminggu. takut g lewat2 kang die marah pulak.

13 Balas

17w Bru buka buku...p kk trus die org col klinik desa..p sn buka buku 18w dh scan jumpa doktr...now 32w...hehehe sat ja

seeloknya call direct je. kalau tak angkat, walk in untuk ambil appointment. by 12 minggu.

10mo ago

rasanya tak terjawab soalan awak yg last tu sorry. most KK sekarang memang kena buat appointment. saya haritu ke KD pun, saya walk in sebab tahu telefon KD tu rosak, ingatkan boleh buka buku terus. alang2 time tu pun memang KD tu kosong tak ada orang lain. tapi JM tu kata tak boleh. prosedur sekarang memang kena by appointment. saya pergi tu time 8 minggu, dia suruh datang next week, buka buku 9 minggu. saya pernah call KK masa kandungan lebih kurang 5 minggu, dia bagi appointment masa 12 minggu. jadi boleh je rasanya nak terus call set appointment awal2.

Ibu dah check upt ke? Kalau takde respons by call @ ws, cuba walk in je.