Pembawakkan?

Korang time pregnant pernah tak rasa malas nak mandi . Setiap kali nak mandi tu rasa sejukkk jeeee. Bukan takat malas mandi je semua kerja rasa malasssssss sgt 😂😂😂 sampai husband kata teruk betul kali ni dia punya pembawakkan 😂#ingintahu

42 Balas

sy nie klau alahan malas2 smua kluar boboy.. 3org smua prangai sama jee smua bnde malassss 😂 skrg smua bnde rajin trmasuk mekup2, scan gegurl.. 😁

sama sis, sye pown alami bnde yg sma skrg, baru preggy ok jew tp after masuk 7week semua jd malas, sebab bdn asyik rasa seram sejuk always 😔

kita sma sis😂 . dari trimest1 hingga trimest ke3 ni smuqq bendaa jdii malass😂 . husband pun smpai ckp truk mngandung kaliii ni🤣 .

sama macm saya.. husband pn xle kata ape sebab seblum prgnt saye rajin je nk mandy sejak prgnt je mls nk mndy tu pkse gak

sya mls juga, tpi masuk trim3 tu rajin pulak mndinyerrr. tpi sya guna air pns je. syukur ada cukcoo kat rumah snng sikit.

Hehe redha tapi make sure jaga kebersihan sebab masa pregnant akan mudah sakit (depends pada orang, itu pengalaman saya)

ye sy pun sama! mandi 1 hari sekali je hahaha apsal tah malas sangat ya ampunnnn. rasa diri ni dah wangi sangat agak eh

Sama sis 😂😂😂 rasa sejuk betul sampai ke tulang mcm masuk otak pun ada. 1 trimester. 2nd trimester okay dah..

Awal kehamilan saya takut sejuk.... Sampai gigil even buang air je pun. Tak ingat dh mls mandi je x. Haha

Sy kuat tidur, kuat mkn.. husbnd ckp jgn kuat tidur nnti ank malas..😂😂 nsib la pjj. #firstmom