Pembawakkan?

Korang time pregnant pernah tak rasa malas nak mandi . Setiap kali nak mandi tu rasa sejukkk jeeee. Bukan takat malas mandi je semua kerja rasa malasssssss sgt 😂😂😂 sampai husband kata teruk betul kali ni dia punya pembawakkan 😂#ingintahu

42 Balas

Sama ..nak basuh baju, nak iron baju nak masak pun malasssss yakmattt Ya Allah ..

Sdg alami , pnya dh mlas nk lipat kain sy beli rack utk sgkut je smua baju 🤣

saya mengandung .. suami yang alahan🤭 alhamdulillah😊kesian tgok suami

Saya rasa bila mandi macam air tu mencucuk badan saya😅

Sy malas mandi sbb asal masuk bilik mndi msti muntah🥲

samalh mcm saya..time nk mndi mesti guna air panas...

Sama , semua malas lagi2 mandi 🤣🤣🤣🤣🤣

Saya sejak masuk 3rd trimester malas masak hahaha.

sama sis..berat betul rasa badan nk buat apa2

aku benci ubat gigi 😂😂😂😂