KEPUTIHAN 37W4D

korang tengok keputihn ni banyk sangat ke? atau normal sebb dh pghujung utk kehamilan? sy ada GBS+ & CANDIDA. ada y sama macm sy x? #ingintahu #firstbaby

KEPUTIHAN 37W4D
12 Balas

Banyak sangat dan berwarna seakan kuning. Berbau x? Kalau berbau takut kuman je. Saya pernh baca artikel dlm ni pasal keputihan normal dan x normal. Saya dulu dah hujung2 pon keputihan keluar tapi x bnyk mcm ni. Keputihan saya masatu berwarna jernih.

3y ago

ada jugak berbau sis, sy ingatkn sbb gbs y jd bnyk.. tp tgok makin banyk.. tq sis

saya pon ade kuputihan bnyak ..tapi x bnyak macam ni .. doc trus amek smple lepas tu bagi ubat msuk dlm kita punya bwah tu..

better puan berjmpe dgn doc..nk pula puan ada gbs kan..sbb gbs ni bhaya pd bby...mg dpmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin

3y ago

insyAllah.. tq sis atas nasihat

kene bg tau doc.so doc boleh ambik sample. GBS bahaya tuk baby waktu kita bersalin. nanti doc akan in antibiotic

3y ago

mmg dh ade gbs n candida sis..

Bagi saya banyak la ni kot. Sbb daya pon 37w1d xpernah ada vaginal discharge begini. Kindly refer ur doc.

3y ago

okey sis.. tq sis

saya pun bru je trjadi td.34w1days. boleh tau x ni pun keputihan ke?

Ish bagi saya banyak sngt ni puan . Cuba tanya doktor

3y ago

tq sis.. nnti sy refer doc

x pernh lg nmpk yg banyak sgt,, baik bgthu doktor ,,

3y ago

tq sis..

Saya pun selalu bnyk.. Skrg 31week..

3y ago

aah mmg bnyk sgt tkejut tgok

ha ah ape bende ek ni