Rasa sengugut ringan ada spot coklat selepas bersalin 31 hari

Nak tnya siapa pernah Rasa nk period selepas 31 hari bersalin? Lokia yg kuning lendir tu da berhenti kuar da bersih..berapa harini mmg bersih tapi Tiba harini keluar spot coklat pstu rsa sengugut ringan...ank sya kuning lebih 2minggu bg susu Bdn fm cmpur je tp sjk² ni nipple confuse dia xnk hisap nk pam pun ttek xbengkak pun susu ad je bg tp dia tolak...so klau x bg sgt mmg period akn kluar awal ke..#SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Balas

Haah saya fully fm hari ke 40 dah period. Darah nifas yang kuning tu stop hari ke 38.

Bersih drpd darah nifas berapa hari?

2mo ago

28 hr ke 29 sya da mndi nifas...pstu Tiba hrni 31 mcm nk period rsa sengugut ringan