Mengandung jarak dekat

Korang, sy nak tnye kalau korang ad pengalaman boleh share dgn sy.. ank pertama sy baru 1tahun 1bulan & masih menyusu badan tp dh sebulan sy tk dtg period n check mmg positif.. anak masih boleh terus bf ke? Ad risiko ap2 tk?

1 Balas

Risiko bergantung pada individu awak. Seeloknya awak dapatkan nasihat doktor. Ada yang dibenarkan untuk teruskan penyusuan, ada yang dinasihatkan untuk berhenti. Anyways, tahniah!