Bertungku 11w

Korang, sy 11w. Blh ke bertungku tapi bukan bahagian perut la. Tungku kat bahagian pawah pinggang ke pinggul bahagian belakang. Sbb sakit sgt, nak jalan pon rasa mencucuk je kat bahagian pinggul tapi belah kanan je. Haritu bkk buku pink tanya misi dia kata normal je mungkin sbelum2 ni pernah jatuh, time pregnant ni mmg blh rasa sakit yg jatuh sbelum2 ni tu. Tapi lupa nk tanya blh ke x tungku. Blh ke korang? Sakit ni berpanjangan dh nk masuk 3 minggu xhilang2.

1 Balas

Sy mcm awk juga tapi tak berani nk usik apa2. tahan saja la..jln slow2, bangun slow2. lg anak tgh fasa melasak , semua benda slow motion.

11mo ago

haa tula. dh cuba sehabis slow dh. minggu lepas mintak shuben urut2 je, tapi xjalan. minggu ni makin mencucuk lak dia. kalau blh tungku manatau kurang sikit. tapi takut tmbh kita first baby. xde pengalaman xtau apa yg boleh apa xboleh. ghisau