Stretch mark

hi korang start sapu krim utk stretch mark berapa bulan dan krim apa korang pakai.. boleh share tak

6 Balas

I start sapu once a day Masa 3 bulan..then bila masuk 5 bulan tu sapu twice a day..was okay until masuk 9bulan tiba2 bawah tummy tu itchy sgt2 sampai I guna 3 different brand sapu 5-6 Kali sehari pun x dpt nak reduce itchiness tu.. memang suffer sgt sbb mlm2 tidur tu boleh tiba2 terbangung sbb itchy + sakit

Hai mommy . saya just guna minyak kelapa dara jee . start preggy tu dah sapu . kulit pun tak strechmark , pastu kulit pun jadi licin 😘

now pun masih sakit ye, saya baru 10 week tu yg tanya kalau dkat tumit kaki saya selalu sapu brand rosken skin repair

Sye pkai lps dpt thu preg.

Pkai start tau prgnt..sy pkai lition johnson atau anakku je..dari ank 1st smpai nk msuk 3 mmg perut licin mcm xpernah beranak..

Sy sapu vaselin kat tumit kaki bila Kering..so far, okay and sesuai dgn sy..