Ibu Gdm on diet

Korang, siapa ada gdm on diet di sini? Korang bersalin minggu ke berapa?

5 Balas

dulu pregnant anak pertama bersalin masa 38w6d... skrang tngah mngandung ank kdua tak tahu bila bersalin sbb banyak sngat komplikasi... kputihan bnyak kluar... pernah brown discharge... pernah demam n gastrik... baby kecik... hrap² nnti bersalin ank kdua mcam bersalin ank pertama... doaakan sya ya mummy 🥺

First pregnancy saya GDM on diet. Bersalin 37 weeks. GDM on diet doktor bagi tempoh sampai EDD jika takde masalah apa2. GDM on med/insulin kena serah diri masa 38 weeks.

2mo ago

@Anon, hai👋 Memang dah turun tanda awak😁

saya gdm on ubat tapi doktor xde pun cakap bersalin awal ke apa.. masih ikut due date 15/9

2mo ago

yeke awal saya pun xtahu hehe saya dah 32w . skrg check bsp je 2minggu sekali.. selain tu xde pula dktr ckp apa2

saya gdm on ubat. doc dh ckap 38 kena bersalin. skrg 33 lebih. nervous dah 🥴

my ipar gdm dc...bsalin on due date