Haii mommies ..

Korang nk tnya la ..normal ke masa ngandung ni bulu kaki,bulu tgn makin lebat & cpt pnjang plus masa ngandung ni kulit jdi kering ??ada yg alami bnda sama x ??

3 Balas

ni betul.. Saya pun tgh mengalami nya.. Kulit kering yg amat.. muka pun sama.. lotion x jalan, last guna Body Oil, kurang skit kering nya.. Lps mandi da lap kering terus sapu..

sye pulak bulu kat perut mkin lebat .. straight je bulu tu beratur .. kdg malu nk scan nk tunjuk perut😅

Normal sbb hormon.