tolong komen pendapat smue...

korang nampak ape2 tak dalam kantung tu,tgh celaru sbb doc ckp masih kosong..tp pde sye..sye nampak baby tu..cbe korang komen😞#mommybuntu

tolong komen pendapat smue...
20 Balas

saya pernah mcm ni.. doc check nmpak kantung je, hati dh dup dap dup dap... tp doc pesan still blh scan lg sbb masih awal... mse tu 6w.. then next tca, sy g lg dgn harapan nmpak... tp doc scan mse tu dh 10w, still nmpak kecik & kantung sahaja... so doc cuma pesan, if ada pendarahan, terus ke hospital... if ok, blh go on.. tp Allah lebih sygkan baby tu, masa 12w, ada pndarahan & g hospital utk cuci.... but Alhamdulillah, next year nya sy prgnant lg sekali... & skrg tgh berpantang... ape pun, just follow nasihat doc, jaga kesihatan & stay positif sis.... 😘😘